دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی OPTIONS

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی Options

دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی Options

Blog Article

فیبر موجود در سیب منظم بودن را تسهیل می کند و باعث می شود همه چیز در دستگاه گوارش ادامه یابد.

یکی از عوارض شایع شیمی درمانی و مصرف داروهای مختلف خشکی بیش از حد دهان است. آب و غذا به خصوص خوراکی‌های خشک و شیرین دهان شما را مرطوب و با ترشح بزاق خشکی دهان را برطرف می‌کنند.

در این‌گونه موارد معمولا غذاهای سرد و خامه‌ای با اشتهای بیشتری خورده می‌شوند و البته خوردن شکلات تلخ همیشه خوب است. می‌توانید انواع پودینگ شکلاتی را در خانه درست و میل کنید.

غذا‌های مناسب برای بیماران کرونایی + طرز تهیه (صبحانه، ناهار و شام) کد خبر: ۷۹۰۰۰ ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱ بهترین غذا برای بیماران کرونایی از نظر پزشکان سوپ است، نکته مهم درباره زمان مصرف سوپ، استفاده از آب لیموی تازه به علت ویتامین ث آن است. شهرآرانیوز - در دورانی که ویروس کرونا همه گیر شده و افراد بسیاری به این بیماری مبتلا می‌شوند.

سیب نه تنها یکی از رایج ترین میوه ها است، بلکه یکی از مغذی ترین ها نیز می باشد.

می‌توانید از انواع مختلف تزیین‌ها برای این دسر‌های خود استفاده کنید. به موارد زیر توجه داشته باشید:

سوپ را در ظرف مناسب ریخته و با جعفری ساطوری شده یا فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده تزیین کنید.

همه سلول ها از گلوکز به عنوان سوخت اولیه خود از جمله سلول های سرطانی استفاده می کنند.

غذاها و نوشیدنی‌هایی که تاریخ مصرفشان گذشته و تازه نیست مصرف نکنید.

برای کسانی که به کنترل وزن و مدیریت سطح قند خون خود حساس هستند، ممکن است بهتر باشد مقدار مصرفی را کاهش دهند و از مواد سالم‌تری برای تهیه این دسر استفاده کنند.

پنکیک پنیر و لیمو یک ترکیب جالب از مزه‌ها است. برای تهیه آن، این شیرینی‌ها را معمولاً با پنیر خامه‌ای و ترشی لیمو تزیین می‌کنند.

یک زرده و دو عدد سفیده تخم مرغ آب پز + شیر کامل (جهت بیماران تنفسی (۱ لیتر+ مغز) از انواع مغز‌ها میتوان استفاده کرد (آسیاب شده ۲ قاشق غذا خوری+ عسل ۱ قاشق غذا خوری+ عصاره مالت ۱ قاشق غذاخوری

علاوه بر این، فیبر نامحلول در کربوهیدرات‌ها به دفع سریع مواد زائد غذا از بدن کمک نموده و فیبر محلول مانع از بروز یبوست طی دوره شیمی درمانی می‌شود. سایر منابع کربوهیدرات، عبارتند از: نان، سیب زمینی، برنج، اسپاگتی، پاستا، غلات، ذرت، نخود و لوبیا.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش غذاهای بیماران مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page